tiistai 29. toukokuuta 2007

Prahan visiitti

Junamatka Krakovasta Prahaan sujui muuten ihan hyvin, mutta makuuhytti oli suorastaan surkea. Paadyttiin kahden venalaisen pojan, jotka eivat ymmartaneet yhtaan englantia, kanssa samaan koppiin. Hytissa, varsinkin ylapunkilla, oli ihan pirun kuumaa ja hiki vaan virtasi yon lapi.

Prahaan saavuttuaan syotiin terveellinen aamupala: kuusi cheeseburgeria jotka oltiin ostettu edellisena iltana Krakovasta viimeisilla zloteilla McD:sta. Hyvaa settia.

Loydettiin Miika puolelta paivin ongelmitta ja kierreltiin Prahaa, valilla nauttien oluet terdella. Kohokohta oli varmasti polkuveneretki Vltavalla. Vahan eri meininki kuin mita olisi varmaan Suomessa: veneen vuokraaja myi meille iloisesti myos kaljat. Paikallisilla ei taida olla tapana hukkua sepalus auki.

Illan paatteeksi kaytiin takalaisessa ravintolassa syomassa hyvat setit. Eilisen olutkertyma Julille ja mulle: 3,5l + mojito. :)

Tanaan lahdetaan puolen paivan jalkeen Wieniin, jossa ollaan yksi yo. Varattiin jo Budapestista hostelli pariksi yoksi, eli lahto Kroatiaan on todennakoisesti 1.6. Beachi-makoilu lahestyy kokoajan...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toihan nyt oli kuitenkin ilmeisesti ihan kohtuullinen junahytti. Niissä halvimmissa 'mestnoe' on punkat kolmessa kerroksessa, sikäli kun niitä vanhoja edelleen kulkee, etteivät ole kaikki pudonneet raiteilta. Ja mitä kielisolmuihin tulee, mähän sanoin että ottakaa iso matkalaukku mukaan ni lähen tulkiksi... *wink*

Ville kirjoitti...

Junan kopissa oli siis kuusi sankya, mutta onneksi vain alimmat ja ylimmat olivat kaytossa. Kaksi henkea lisaa olisi ollut ihan tappoa..

Anonyymi kirjoitti...

Vanha kunnon mestnoe.. Otan osaa... =)