torstai 31. toukokuuta 2007

PudaBest

Weehaa!
Paluu todellisuuteen eli Ita-Eurooppaan iski pian Keski-Euroopan piipahduksen jalkeen. Olikin tosi outoa kavella ympari Wienin katuja, kun ymmarsi suurinpiirtein kaiken mita kylteissa ja mainoksissa luki. Taalla Unkarissa tilanne palasi normaaliksi: mistaan ei ymmarra mitaan. ;)

Hostelimme (Imperio Max) taalla on aivan eri luokkaa kuin muut tahan mennessa, paikka ei todellakaan ole millaan tavalla hotellimainen. Hostellin omistajat (mukava nuori pariskunta) asuvat melkein viereisessa huoneessa (erona muihin huoneisiin heidan ovessaan on aanelonen joss lukee "Private"), kayttavat samoja vessoja, suihkuja ja keittiota ja alakerran yhteistila on heidan olohuoneensa. Lisaksi dormien kerrossangyt vaikuttavat itsetehdyilta (mutta tukevilta).
Vaatii varmaan tietynlaista luonnetta, etta pystyy elamaan talla tavalla...

Meininki on kylla ollut aivan loistava, heti saapumisestamme lahtien on ollut lammin ja tervetullut olo ja ihmiset ovat mukavia ja ystavallisia toisilleen, johtuuko se sitten Budapestin vai vain taman hostellin ilmapiirista jaa selvitettavaksi huomiselle, kun paasee paremmin tutustumaan kaupunkiin ja sen meininkiin.

Ei kommentteja: