lauantai 26. toukokuuta 2007

Zakopane, part II

Taas nayttaisi olevan upea keli vuorikiipeilya varten. Eilen kaytiin vain vahan fiilistelemassa 4-5 tunnin reissulla vuorta ylos, mutta tanaan olisi tarkoitus paasta jonkun vuoren huipulle asti kilsan nousulla. Ja siella tietenkin valloittamisoluet. :)

Eilen illalla etsittiin yksi Sopa-niminen takalainen ravintola jota rouva Varsova-Krakova -junassa suositteli. Sielta pitaisi saada parasta takalaista ruokaa Puolalaisen live-musiikin tahtiin. Puolen tunnin kavelyn jalkeen meinattiin luovuttaa ja kaantya takaisin keskustan kauppakatua kohti, kunnes yhtakkia kantautui nauru ja musiikki meidan suuntaan, ja rafla ilmestyi meidan eteen. Meininki vaikutti aidosti loistavalta. Valitettavasti ei paasty syomaan siella, koska koko ravintola oli varattu loppuun, mutta tehtiin varaus talle illalle.

Vahan rupesi eilen janskattamaan, koska toisessa paikassa perakkain mun Mastercard ei toiminut. Paasi kuitenkin juuri tarkistamaan, etta kukaan ei ole ainakaan pollinyt kortin numeroa ja kayttanyt luottorajan verran rahaa. Pieni helpotus. Nyt pitaa parjata meidan Electroneilla kunnes Miika, Miikan luottokortti seka Julin upouusi Visa liittyy maanantaina seuraan.

Ei kommentteja: