keskiviikko 30. toukokuuta 2007

Wien kohta takana, Budapest edessa

Matka Wieniin sujui hyvin suht uudessa ja hienossa junassa. Harmi vaan, etta tuotiin mukanamme huono keli tanne Wieniin, koska taalla on ihan pirun kylma. Ei parjaa t-paidalla ja takilla.

Wien on yllattanyt positiivisesti - kaupungissa on vaikka mita nahtavaa, kirkkoja loytyy vaikka muille jakaa. Hostelli (Hostel Ruthensteiner) on myos ykkosluokkaa. Ei valitettavasti ilmaista aamupalaa tai internettia, mutta muuten ihan hotelli-tasoa (ja baarikin loytyy ;).

Eilen illalla pienen ratikkaseikkailun jalkeen pyydettiin neuvoa mista pain loytyisi Itavaltalaista ruokaa, ja paadyttiin pieneen raflaan josta sai suurimmat schnitzelit jotka olen koskaan nahnyt. Julin kanssa tilattiin sellaiset ja itse havisin syontikisan - jai melkein kolmasosa, kun Juli veti koko setin. Meni olut alas vahan nihkeesti sen jalkeen. Ja tanaan tietysti kaytiin ottamassa melkein-dabawabat Burger Kingissa. Mmmmm.....

Kylman kelin takia vietetaan viimeiset kolmisen tuntia Wienissa varmaan sisatiloissa kaljan ja siantapon aaressa. Budapestista sitten lisaa. Katsotaan jos saatais jopa kuvia ylos.

Ei kommentteja: