lauantai 9. kesäkuuta 2007

Next stop: Alpit

Kulunut vahan aikaa viimeisesta kunnon postauksesta. En saanut enaa unta, joten tassa pieni update silla valin kun muut nukkuvat...

Vaikka Hvar oli aivan loistava mesta, oltiin aika valmiita lahtemaan sielta vikana paivana. Viisi yota oli juuri optimaalinen maara auringonottoon ja chillailuun. Hostelli (apartment) tuskin olisi voinut olla paljon parempi, samoin kamppikset siella. Saarellakin riitti tekemista, mutta beachit tuottivat pienen pettymyksen: hiekkarantoja ei ollut lainkaan, silla kaikki rannat koostuivat kivista ja kallioista.

Lahdimme torstaina Hvarista lautalla Splittiin, josta otettiin yojuna Zagrebin. Kuten menomatkalla, emme varanneet sankya junaan vaan vallattiin kuuden hengen boksi jossa oli tuolit kaikille. Pidettiin varmuuden vuoksi yon lapi vartiovuoroja silla valin kun muut nukkuivat. :)

Zagrebista oli reilu parin tunnin junamatka Ljubljanaa. On kylla erittain mukavaa, etta ei tarvitse enaa miettia paljon kaikki maksaa, silla Slovenia on Euro-maa. Ei enaa zloikkia, kraenkyloeita, hoeffeleita tai stunia!

Reilun tunnin paasta lahdemme bussilla Kranjska Goraan. Sveitsin Alppien sijaan suuntaamme Slovenian Alpeille - pitaisi ainakin saastya rahaa. Tiedossa ainakin vuorikiipeilya ja ehka pyorailya. Varattiin sielta hostelli pariksi yoksi, jonka jalkeen palaamme Ljubljanaan ja otamme yojunan Zurichiin, josta jatkamme Lausanneen. 11 vuoden tauon jalkeen nakee vanhan kotikaupunkin, jee. Siella ehdimme viettaa yhden yon, jonka jalkeen on aika lahtea takaisin Suomeen. Kylla oma sanky rupee pikkuhiljaa houkuttamaan...

Silloin nahdaan!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Stuna voi maksaa luonnossa?! :O Eurot on kivempia.